h

Ellen Jager

06 - 26 590 269

Mijn naam is Ellen Jager, ik ben in 1989 geboren in Zutphen. Als helpdesk-medewerker werk ik fulltime bij de firma Van Breda te Brummen.

In 2010 ben ik lid geworden van ROOD, jong in de SP, en ben ik een tijd de rechterhand geweest van kartrekker Ellis Müller. Dit heb ik met heel veel plezier gedaan en in deze tijd heb ik mee geknokt tegen de huisjesmelkers en voor de skatebaanverlichting.


"Bij ROOD heb ik geleerd wat je kan bereiken wanneer mensen zich organiseren en voor een doel strijden"


Om persoonlijke redenen ben ik er helaas even tussenuit geweest, maar nu ben ik weer helemaal terug bij de SP en wel als 5e raadslid. Dit heeft wel wat voeten in de aarde gehad, want ik stond op de 19e plek op de kieslijst. Toen de kieslijst werd vastgesteld wilde ik namelijk door mijn persoonlijke redenen niet hoog op de lijst. Iedereen die boven mij op de lijst stond liet het raadslidmaatschap aan zich voorbij gaan zodat ik alsnog raadslid kon worden. Blijkbaar is het me gegund en daar ben ik erg dankbaar voor.

Tijdens mijn tijd bij ROOD heb ik geleerd wat actie voeren is en wat je kan bereiken wanneer mensen zich organiseren en voor een doel strijden. Dit wil ik als raadslid graag voortzetten.

Foto: SP

U bent hier