h

Ellen Jager

06 - 26 590 269

Mijn naam is Ellen Jager en ik ben op 23 maart 1989 geboren in Zutphen. Ik heb een MBO opleiding detailhandel afgerond en daarna snel aan het werk gegaan omdat ik nooit echt een studiebol ben geweest. Inmiddels werk ik in Amersfoort op het landelijke secretariaat van de SP.

Sinds 2011 ben ik lid van de SP en ben actief geworden door de jonge en gezellige groep die er toen was. In die tijd heb ik mee geknokt tegen huisjesmelkers en voor de skatebaanverlichting.

Door persoonlijke redenen ben ik er een paar jaar tussenuit geweest maar in 2014 weer actief geworden. Om die reden stond ik ook als nummer 19 op de kandidatenlijst. Maar uiteindelijk ben ik als 5e raadslid de gemeenteraad ingegaan en het termijn van 4 jaar netjes afgemaakt. In de tijd als raadslid heb ik veel geleerd en kennis opgedaan. Maar waar ik ook ben achtergekomen is dat ik meer voldoening haal uit het buurten en het regelen en organiseren van dingen in de afdeling. Gelukkig hadden we in de afdeling goede opvolging waardoor ik de gemeenteraad uit kan en ik weer meer bezig kon zijn met de taken als organisatiesecretaris in de afdeling, maar vooral ook meer met het buurten en de acties.

In de afgelopen jaren heb ik geleerd veel geleerd, leuke en mooie momenten meegemaakt. En het zorgt er zeker voor dat ik veel energie heb die ik graag in de afdeling wil steken.

U bent hier