h

Nieuws van de afdeling

20 maart 2024

Nominaties bekend voor vierde editie Eijsinga-prijs

Foto: SP

Voor de vierde keer reikt de SP de ‘Henri van den Bergh van Eijsinga-prijs’ uit. Deze jaarlijkse prijs gaat naar de grootste inspirator van sociale vooruitgang. Tot eind april kan iedereen stemmen op een van de drie genomineerden.

Lees verder
15 maart 2024

Succes in campingstrijd, jaar langer verblijf en eerlijke vergoeding voor recreanten camping Warnsveld

Sinds buitenlandse investeerders de camping in Warnsveld opkochten hebben recreanten samen met de Zutphense SP actie gevoerd tegen de plannen van Yoko Village, met succes.

Lees verder
29 januari 2024

SP Zutphen opent meldpunt huishoudelijke zorg

Foto: SP

Inwoners die plotseling minder uren zorg toegewezen krijgen, thuiszorgers die meer werkdruk ervaren en steeds minder tijd hebben voor het echte werk. Dit soort verhalen vingen SP’ers van de Zutphense afdeling de afgelopen weken op. De SP wil daarom zoveel mogelijk mensen spreken en heeft een meldpunt geopend voor mensen die huishoudelijke zorg ontvangen of zelf werken in de huishoudelijke zorg.

Lees verder
7 januari 2024

(Be)houd ons zwarte kratje en grijze container

Foto: SP Zutphen

Inwoners van onze gemeente voelen zich terecht overvallen door het bericht van de gemeente dat zij per januari zelf maar hun glasafval moeten wegbrengen omdat het zwarte kratje afgeschaft wordt. Nu al zijn de gevolgen zichtbaar door de afvalchaos die zich ophoopt in onze wijken. De SP staat aan de kant van de inwoners die hier de dupe van zijn. Het zwarte kratje moet terugkomen en de grijze container behouden blijven.

Lees verder
6 december 2023

NOMINEER JOUW INSPIRATOR VAN SOCIALE VOORUITGANG

De Zutphense SP reikt voor het vierde jaar op rij de speciale Eijsinga-prijs uit. Hiervoor roept de partij iedereen op om de persoon of organisatie te nomineren die afgelopen jaar inspiratie bracht om de sociale strijd aan te gaan.

Lees verder
30 november 2023

Nieuwe voorzitter zet Zutphense sociale strijd voort

Foto: SP

Na tien jaar succesvol de kar getrokken te hebben, heeft Nils Müller de voorzittershamer overgedragen. De ledenvergadering heeft op dinsdag 28 november Debbie van Dijk gekozen om de komende jaren leiding te geven aan de Zutphense SP-afdeling.

Lees verder

Pagina's

U bent hier