h

Nieuws van de afdeling

26 juni 2017

Aangenomen motie SP: Eindelijk jongerenwoningen in Zutphen

De gemeenteraad van Zutphen heeft unaniem besloten dat er jongerenwoningen met een huurprijs van maximaal € 414,02 per maand moeten komen. Dit is het resultaat van een SP-voorstel dat vrijdag 23 juni bij de voorjaarsnota besproken werd.

Lees verder
15 juni 2017

Problemen Laan van de Highlanders niet meer te negeren

Foto: SP Zutphen

Ze zijn niet meer te negeren. De bewoners van de Laan van de Highlanders in de Zutphense wijk Leesten-oost. Al maanden zitten zij zonder verharde weg. De ene dag is de zandweg een grote stofwolk, de andere dag verandert deze zandbak in een modderpoel en ontstaan er gevaarlijke situaties. Maar ze pikken het niet meer.

Lees verder
6 juni 2017

FRACTIEVOORZITTER SP SOLLICITEERT VOOR DIRECTEUR HET PLEIN

SP-fractievoorzitter Mathijs ten Broeke heeft gesolliciteerd naar de functie van directeur bij Het Plein. In de sollicitatiebrief maakt ten Broeke duidelijk hoe hij denkt over deze verzelfstandigde Sociale Dienst, over de sollicitatieplicht en over het salaris dat deze nieuwe directeur zou moeten gaan verdienen.

Lees verder
23 mei 2017

Bewoners en SP eisen noodweg Laan v/d Highlanders

Een fatsoenlijke verharde weg in de Laan van de Highlanders. Dat is wat de SP eist van de gemeente, nadat de raadsleden in die straat veel bewoners gesproken hebben. Raadslid Ellis Müller was maandagavond opnieuw in de onverharde straat, bij de bewonersbijeenkomst om samen een plan te maken.

Lees verder
13 mei 2017

Musea Zutphen heropend

Vrijdagavond zijn de vernieuwde Zutphense Musea feestelijk heropend op de nieuwe locatie aan het ‘s Gravenhof. Aanwezige bestuurders en genodigden spraken vol trots en bewondering over het eindresultaat. Opvallend, omdat veel van deze mensen drie jaar geleden nog hartstochtelijk pleitten voor het onderbrengen van de musea in het miljoenen kostende prestigeproject Broederenklooster.

Lees verder
15 maart 2017

Warnsvelder en kandidaat-Kamerlid Nils bij radio BFM

Kandidaat #39 van de SP, Nils Müller uit Warnsveld, vertelt bij radio BFM waarom het belangrijk is om de SP groot te maken bij de verkiezingen op woensdag 15 maart.

Lees verder

Pagina's

U bent hier