h

Nieuws van de afdeling

9 september 2019

Bestuursleden gezocht

Foto: SP

In november vinden er weer bestuursverkiezingen plaats. De termijn van het huidige bestuur (Ellen Jager, Ellis Müller, Willem Nooteboom, Mathijs ten Broeke, Guido Weesie, Paula Kluin en Mart de Ridder) loopt dan ten einde. Daarom zoekt SP afdeling Zutphen nieuwe kandidaten voor het afdelingsbestuur!

Lees verder
9 september 2019

Kermisexploitanten onthullen monument na winst kermis

Foto: Maurits Gemmink

Ruim een jaar geleden werd bekend dat de kermis van de markten moest verdwijnen. Dat leidde tot een golf van protest. Na bijeenkomsten van inwoners, protest van kermisexploitanten en meer dan 2,5 duizend handtekeningen van inwoners vond maandagavond 8 juli in de gemeenteraad het kermisdebat plaats.

Lees verder
28 augustus 2019

Huurders weer ontevreden met reactie woonbedrijf Ieder1

Foto: Ellis Müller

Enkele weken geleden heeft een groep huurders een brief geschreven aan Woonbedrijf Ieder1 met daarin het verzoek om een tegemoetkoming. Hier is inhoudelijk niet op gereageerd. In plaats daarvan reageerde Woonbedrijf Ieder1 opnieuw met een brief waarin men 'een partij' als aanstichter van de problemen aanwees, doelend op de SP.

Lees verder
26 augustus 2019

SP Zomerfeest groot succes!

Foto: Paula Kluin

Zoals ieder jaar organiseerde de afdeling op 24 augustus een heus SP-zomerfeest voor leden en actievoerders/sympathisanten. Met dit feest vierden we een jaar strijd, een jaar winsten en keken we vooruit naar het komende plannen. De locatie was dit jaar aan het Bronsbergermeer.

Lees verder
1 augustus 2019

Buitensingel omgedoopt tot ‘Uitbuitsingel’

Foto: Ellis Müller

Huurders van Woonbedrijf Ieder1 hebben hun straat een nieuwe naam gegeven. De Buitensingel is door hen omgedoopt tot ‘Uitbuitsingel’. Met de actie roepen ze Woonbedrijf Ieder1 nogmaals op de huurverhoging met terugwerkende kracht terug te draaien totdat alle problemen zijn verholpen. Ook vragen ze excuses voor hoe er met hen is omgegaan.

Lees verder
27 juli 2019

Huurders Ieder1 opnieuw in actie met SP

Foto: SP Zutphen

Tientallen huurders uit het Waterkwartier te Zutphen komen samen met de SP opnieuw in actie tegen Woonbedrijf Ieder1. Ze stuurden gezamenlijk brieven waarin ze vragen om een tegemoetkoming voor onvoorziene schade en kosten na een renovatie. Huurder Bennie Berendsen: “Tijdens de renovatie is er gebruik gemaakt van ons water en onze elektriciteit. Ook is er veel schade in en om huis aangericht. Wij willen hier een tegemoetkoming voor.”

Lees verder

Pagina's

U bent hier