h

Nieuws van de afdeling

17 juli 2019

Kom naar het SP Zomerfeest!

Geachte SP'er of buurtactivist.

Lees verder
9 juli 2019

Overwinning huurders: woonlasten mogen niet meer stijgen na renovatie

Het SP voorstel om een ‘woonlastenwaarborg’ in te voeren is in de gemeenteraadsvergadering van 8 juli aangenomen. Huurders uit verschillende Zutphense wijken vragen daar al langer om en waren massaal aanwezig. Woonlasten mogen nu van de gemeente niet meer stijgen na een renovatie.

Lees verder
9 juli 2019

De Zutphense kermis blijft op de markt!

Foto: Mart de Ridder

Na een jaar lang actie kwam gisterenavond het verlossende woord: de kermis blijft op de markt in de binnenstad. In 2019, 2020 en de jaren daarna. SP-raadslid Ellis Müller: ‘Als je samen opstaat, dan is alles mogelijk’.

Lees verder
8 juli 2019

Uitnodiging: speeltuinfeestje Genestetplein

Foto: SP media

De speeltuin op het Genestetplein was onveilig voor kinderen omdat de gemeente het jarenlang had verwaarloosd. Huurders stonden samen met de SP op en zorgden we ervoor dat ons speeltuintje opgeknapt werd. Het speeltuintje is weer veilig!

Lees verder
26 juni 2019

Onderzoek Follow the Money toont gegraai van zorgbedrijven aan

Foto: SP Zutphen

De Zutphense gemeenteraad van 8 april roept SP-wethouder Mathijs ten Broeke op het matje tijdens het vragenkwartiertje. De reden? Zijn uitspraken over aanbestedingen in de thuiszorg in de Stentor van de week ervoor. CDA, D66 en BewustZW riepen de wethouder op om zijn woorden te nuanceren, het zou de zorgbedrijven in een kwaad daglicht stellen en onnodig hard zijn. "Een realistischere toon zou iets beter zijn" zei het CDA.

Lees verder
18 mei 2019

Zutphense huurders eisen ingrijpen politiek

Foto: SP Zutphen

Ruim 60huurders kwamen vanavond bijeen op ‘de Grote Huurdersavond’. De avond was georganiseerd door de SP om verschillende groepen huurders, die al lange tijd actievoeren voor verbetering, samen te brengen. Ze eisen dat de politiek ingrijpt om hun situatie te verbeteren.

Lees verder

Pagina's

U bent hier