h

Nieuws van de afdeling

4 juli 2017

“Verandering ten gunste van gewone mensen, komt van gewone mensen”

Foto: SP

Afgelopen zaterdag was het Super Zaterdag. Een dag waarop 1000 actievelingen in 100 buurten de straat op gaan in heel Nederland. Ook in Zutphen ging de SP de straat op, samen met  SP-Kamerlid Peter Kwint.

Lees verder
28 juni 2017

Feest voor bewoners Laan van de Higlanders in Leesten Oost

Foto: SP Zutphen

Na een maandenlange strijd samen met de SP krijgen de bewoners van de Laan van de Highlanders eindelijk een fatsoenlijke verharde weg voor de deur. Gekonkel tussen gemeente en projectontwikkelaar speelde al lang voordat de bewoners er in 2016 kwamen wonen en al die tijd is het een grote zandbak voor de deur geweest. Maar dinsdag is er eindelijk een overeenkomst tussen beide gesloten en is er duidelijkheid: Voor het einde van dit jaar moet de weg er liggen.

Lees verder
27 juni 2017

Voor alle moedige meesters en juffen in Zutphen en Warnsveld

Foto: SP

Leerkrachten van bijna alle basisscholen in Zutphen/Warnsveld hebben dinsdagochtend gestaakt. Voor minder werkdruk, voor meer respect en voor een eerlijke beloning. Daarom hebben wij laten weten dat we achter de meesters en juffen uit Zutphen/Warnsveld en de rest van Nederland staan.

Lees verder
26 juni 2017

Aangenomen motie SP: Eindelijk jongerenwoningen in Zutphen

De gemeenteraad van Zutphen heeft unaniem besloten dat er jongerenwoningen met een huurprijs van maximaal € 414,02 per maand moeten komen. Dit is het resultaat van een SP-voorstel dat vrijdag 23 juni bij de voorjaarsnota besproken werd.

Lees verder
15 juni 2017

Problemen Laan van de Highlanders niet meer te negeren

Foto: SP Zutphen

Ze zijn niet meer te negeren. De bewoners van de Laan van de Highlanders in de Zutphense wijk Leesten-oost. Al maanden zitten zij zonder verharde weg. De ene dag is de zandweg een grote stofwolk, de andere dag verandert deze zandbak in een modderpoel en ontstaan er gevaarlijke situaties. Maar ze pikken het niet meer.

Lees verder
6 juni 2017

FRACTIEVOORZITTER SP SOLLICITEERT VOOR DIRECTEUR HET PLEIN

Foto: SP

SP-fractievoorzitter Mathijs ten Broeke heeft gesolliciteerd naar de functie van directeur bij Het Plein. In de sollicitatiebrief maakt ten Broeke duidelijk hoe hij denkt over deze verzelfstandigde Sociale Dienst, over de sollicitatieplicht en over het salaris dat deze nieuwe directeur zou moeten gaan verdienen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier