h

Doe mee met de SP!

De SP afdeling Zutphen is altijd op zoek naar mensen die binnen de afdeling actief willen worden en een bijdrage willen leveren aan het socialer maken van Zutphen en omstreken. Hieronder volgt een overzicht van wat er zoal te doen is.

"De een wil vooral mee doen, de ander liever mee denken, alles is welkom. Zo kunnen we bijvoorbeeld mensen gebruiken die helpen bij het verspreiden van folders en het ledenblad. Of bij het schrijven aan onze krant SP in de Buurt. Mail of bel ons gerust als je meer wil weten of een keer langs wil komen!"                            
                      - Debbie van Dijk, voorzitter SP Zutphen 

 


Tribunes bezorgen

Wij bezorgen onze eigen tribunes naar onze leden. Lijkt dit je wat? Dit kan in jouw eigen buurt op een zelf te kiezen tijdstip en neemt gemiddeld 1 uurtje per maand in beslag.


Folderen

Folderen is een krachtig informatie- en actiemiddel. Een belangrijke activiteit dus tijdens acties en verkiezingen. Dit kan in jouw eigen buurt op een zelf te kiezen tijdstip en neemt gemiddeld 1 ochtend of middag per keer in beslag.


Kadergroep 

De kerngroep vormt de kern van de SP en komt eens in de vijf weken bij elkaar. Op die avond bespreken we kort de politieke actualiteiten, waarna er gelijk afspraken worden gemaakt voor de komende acties.


Fotograaf

Een fotograaf die bij acties en op verzoek digitale foto's wil verzorgen voor o.a. de website.


SP Jongeren

De SP-jongeren laten zich in Zutphen regelmatig zien. Niet alleen praten over een betere wereld, maar de straat op en knokken voor die betere wereld, dat is het motto!


Specialisme

Ben jij iemand die gespecialiseerd is op één bepaald gebied en je kennis en ervaring wil delen? Blink je uit in iets dat je hier niet hebt gelezen en beteken je graag wat voor de afdeling? Neem gerust contact met ons op!

Ja, ik doe mee met de SP!

(meerdere opties zijn mogelijk)

U bent hier