h

Oproep ondersteuning Vredesnetwerk

12 juni 2005

Oproep ondersteuning Vredesnetwerk

Wie wil zich samen met mij inzetten voor de Vrede?

De SP is vanaf de oprichting actief in het Vredesnetwerk Zutphen. Het Vredesnetwerk is, zoals de naam al wel zegt, bedoeld als een netwerk van organisaties, religieuze stromingen, politieke partijen en individuele deelnemers. Een van de hoofdactiviteiten is op dit moment het organiseren van een vredeswake op de Internationale Dag van de Vrede, de 21e september.

Het Vredesnetwerk is echter niet alleen vanwege het idee begonnen om gezamenlijk deze dag voor te bereiden, maar vooral ook als een manier om met verschillende groepen in de samenleving vorm te geven aan samenwerking, dialoog en contact. Hoe meer mensen en organisaties zijn vertegenwoordigd, hoe groter het draagvlak voor dialoog en contact.

Vandaar ook deze oproep. Namens de SP neem ik nu al een aantal maanden deel aan de vergaderingen van het Vredesnetwerk. Het doet me iedere keer weer goed hoe we daar samenkomen; totaal verschillende mensen samen om de tafel om zich in te zetten voor een geweldig doel: de vrede.

Wie wil mij hierbij komen helpen? Ik hoor het graag! Ook kan je natuurlijk altijd contact met mij opnemen voor nadere informatie.

Irma van der Velde
T 06 - 20 33 68 63
E irmavderv@hotmail.com

Vredesnetwerk (externe link)

U bent hier