h

Stel je voor!

24 november 2006

Stel je voor!

Wat een feest dat de SP zoveel zetels heeft gewonnen in de Tweede Kamer. En of dat nu 25 of 26 zijn geworden, de SP is een factor van betekenis geworden. Wel zal het een hele kluif worden om het vertaald te krijgen in een coalitie.

Ook in Zutphen heeft de SP goede zaken gedaan. Met 23% van de stemmen zijn we de tweede partij geworden, vlak achter de PvdA die met 27% de eerste partij is gebleven. GroenLinks heeft 7% binnengehaald. Wat Zutphen betreft was er dus met gemak een links kabinet gekomen. Helaas heeft Nederland dit goede voorbeeld niet overgenomen.

Wie weet wat de groei van de SP voor Zutphen betekent? Nu misschien nog niets, maar op langere termijn wel. Dat betekent in ieder geval dat er werk aan de winkel is voor de SP-leden en SP-stemmers in Zutphen. Wie zich ook graag inzet voor een sociaal Zutphen wordt van harte uitgenodigd zijn of haar steentje bij te dragen binnen de SP. Geïnteresseerd? Neem contact op met de SP door te mailen naar zutphen@sp.nl, het online webformulier in te vullen of bel ons raadslid Johan Luijendijk, telefoon: 54 99 07.

Help mee met de SP!
Word nu lid!
Verkiezingsprogramma SP-Zutphen

U bent hier