h

Buurten in de buurt

16 maart 2009

Buurten in de buurt

Zaterdag 14 maart ging een team van de SP weer "buurten in de buurt",deze keer in de buurt die begrensd wordt door de Warnsveldseweg, de Jan Vermeerstraat, Paulus Potterstraat en de Berkenlaan. Doel: meer te weten komen over wat er in de buurt leeft, en de mensen (nader) kennis laten
maken met de SP.

Buurten in de buurt

Voor die kennismaking werd de landelijke ZO-krant van de SP aangeboden. Deze verschijnt sinds 2008 ieder kwartaal en wordt gewoonlijk deur-aan-deur verspreid. De Buurten in de buurt - teams gaan echter van deur tot deur om de krant persoonlijk aan te bieden, en zo mogelijk een gesprekje aan te knopen met de bewoners.

de groep

Tegen verkoop NUON aan Vättenfall
Het team maakte van de gelegenheid gebruik om een petitie tegen de verkoop van NUON aan het Zweedse Vättenfall te tekenen. Een overgrote meerderheid van de aangesproken bewoners is het eens met de stelling dat nutsbedrijf NUON niet verkocht moet worden.

“NUON mag niet aan Vättenfall verkocht worden”

Aantal %
Mee eens 83 93,2
Niet mee eens 3 3,4
Weet niet 3 3,4
Totaal 89 100


In vergelijking met de NUON-enquête van de SP op de markt van 28 maart in Zutphen is er een stijging te zien van het aantal mensen dat tegen de verkoop van NUON is.

U bent hier