h

SP VOERT ACTIE DUBBEL SPOOR BIJ PRESENTATIE ARRIVA

13 december 2010

SP VOERT ACTIE DUBBEL SPOOR BIJ PRESENTATIE ARRIVA

Zaterdag 11 december presenteren de provincie Gelderland en vervoersbedrijf Arriva de plannen met het openbaar vervoer in de Achterhoek. De SP zal ze dan herinneren aan de problemen met de treinen in de Achterhoek en de noodzaak voor dubbel spoor. SP-statenlid Alex Mink zal met ongeveer 10 SP'ers uit de regio aandacht vragen voor de actie Laat de Achterhoek sporen.

De presentatie van Gelderland en Arriva vindt plaats in conferentiecentrum Huis te Velde, aan de Rijksstraatweg 127 in Warnsveld en begint om 11:30 uur. De SP zal voor de aanvang van de presentatie aanwezig zijn om actie te voeren voor het dubbel spoor en de oplossing van de nijpende treinproblemen op de spoorlijn Arnhem-Winterswijk.

SP-statenlid Alex Mink: "ik was donderdag ook anderhalf uur in een bomvolle trein onderweg van Arnhem naar Doetinchem. Het was weer een puinzooi. De provincie kan best boetes opleggen en Syntus twee jaar laten uitzingen, maar dat lost de problemen die de mensen daar ondervinden niet echt op. En ik wil Arriva er nog graag aan herinneren dat zij weliswaar mooie nieuwe treinen kunnen inzetten, maar zich ook moeten inspannen om tot beter en dubbel spoor te komen!".

U bent hier