h

Kamerlid Tjitske Siderius bezoekt Zutphen op 11 augustus

4 augustus 2012

Kamerlid Tjitske Siderius bezoekt Zutphen op 11 augustus

Op 11 augustus is de Socialistische Partij weer present op de zaterdagmarkt, tegenover het Volkshuis op de Houtmarkt. Dat belooft een bijzondere SP-markt te worden, want SP-kandidaat voor de 2e-kamerverkiezingen Tjitske Siderius zal deze dag een bezoek brengen aan Zutphen en de SP-marktkraam.

De marktbezoeker is inmiddels wel gewend aan de aanwezigheid van de SP, het hele jaar door op de laatste zaterdag van de maand, op de markt. Vanaf 11 augustus zelfs iedere week, in verband natuurlijk met de 2e-kamerverkiezingen. Op 1 en 8 september op de “politieke markt” op de Schupstoel, waarom de SP in verband met andere evenementen heeft verzocht.
Op 11 augustus komt Tjitske Siderius ons Zutphens team op de Houtmarkt versterken.

Tjitske SideriusTjitske Siderius (1981) is personeelsfunctionaris en medewerker Sociale Zaken bij de Tweede Kamerfractie van de Socialistische Partij. Tevens is zij SP-fractievoorzitter in de gemeenteraad van Zwolle. Zij staat op nummer 18 op de kandidatenlijst van de SP.
Wij nodigen de bezoekers van onze marktkraam uit om vragen te stellen aan Tjitske of hun mening te geven, over de sociale vraagstukken, Europa, de bezuinigingen, enzovoorts.

Onze kraam is – zoals gebruikelijk – van tien uur tot twee uur geopend. Tjitske zal naar verwachting van tien tot twaalf uur aanwezig zijn. Indien haar agenda dat toelaat zal zij ook nog een bezoek brengen aan de skatebaan in Leesten-Oost. Daar vindt, eveneens op 11 augustus, een evenement plaats waar ROOD uitgenodigd is als politieke jongerenorganisatie.

U bent hier