h

Goederenvervoer uitbreidingen "Laat uw mening horen"

7 juni 2013

Goederenvervoer uitbreidingen "Laat uw mening horen"

Van de fractie. Op woensdag 12 juni organiseert het ministerie van Infrastructuur en Milieu een informatiebijeenkomst in de Hanzehof over het Milieueffectrapport (MER) dat ter inzage ligt. Dit rapport gaat over de uitbreidingsplannen van de goederenroute via het spoor.

U bent vanaf 17:00 tot 21:00 uur welkom om binnen te lopen en u te laten informeren. Het programma bestaat uit twee identieke plenaire sessies met presentaties. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen. De eerste plenaire sessie begint om 17:30 uur en de tweede sessie om 19:15 uur.

Daarnaast kunt u tussen 17:00 en 21:00 uur de informatiemarkt bezoeken. Bij de panelen zijn deskundigen van het ministerie en ProRail beschikbaar om al uw persoonlijke vragen te beantwoorden.

In het najaar van 2013 zal staatssecretaris Mansfeld (Infrastructuur en Milieu) een besluit nemen over het tracé dat gekozen gaat worden.

Inwoners en betrokkenen kunnen tot 7 juli aanstaande een reactie op de MER geven en die naar het ministerie sturen. Via de site van het ministerie kunt u de MER downloaden en een reactie doorgeven. Laat uw mening horen en bezoek de informatie-bijeenkomst als u meer wilt weten of vragen heeft.

U bent hier