h

Dankwoord van Johan en Marianne Oonk

9 april 2014

Dankwoord van Johan en Marianne Oonk

Officieel namen ze al afscheid op de ledenvergadering, maar de verhuizing naar Deventer liet nog even op zich wachten. Over twee weken laten oud-afdelingsvoorzitter Johan Oonk en zijn echtgenote Marianne Oonk-Claassen Zutphen dan echt achter zich. Daarom willen zij graag de volgende mooie woorden met de achterban delen.

Beste SP'ers,

En toen was het moment daar – de ledenvergadering waarin ik het voorzitterschap ging neerleggen. 't Was moeilijk om los te laten, na al die actieve jaren in de Zutphense SP. Maar het was ook een geruststelling dat ik de voorzittershamer mocht overdragen aan Nils Müller, het ROOD-lid dat is uitgegroeid tot een volwassen SP'er met veel talenten.

Een grote verrassing was het, dat ik uit handen van Engbert Gründemann de Zilveren Tomaat mocht ontvangen. Jongens mogen niet huilen, maar een mooier cadeau had de afdeling mij niet kunnen geven. Het was voor mij een grote eer en een emotioneel moment. Daarvoor iedereen nog hartelijk dank.

En nog was het niet genoeg, want een paar weken geleden kregen Marianne en ik bezoek van onze nieuwe voorzitter, die ons namens de afdeling een prachtig fotoboek kwam overhandigen voor ons afscheid van de afdeling Zutphen.

Marianne en ik zij hier erg blij mee. We zullen dit boek ook in Deventer nog vaak tevoorschijn halen om nog even in te kijken, want dit fraaie fotoboek is gevuld met plezierige herinneringen van SP-dingen die wij in onze jaren met de SP-afdeling Zutphen hebben meegemaakt.

Ik maak graag van de gelegenheid gebruik om ons nieuwe adres (wij verhuizen in het weekend na Pasen) bekend te maken:

Johan en Marianne Oonk
Borgelerhofweg 18 7414 GP Deventer
- Tel. 0575-510547 (dit is echt goed: we hebben ons eigen nummer incl. kengetal meegenomen)
Emaildres: johan.oonk@gmail.com (dit is dus wel veranderd)

Nogmaals hartelijk dank voor het genoten vertrouwen en hopelijk komen jullie nog eens kijken waar we in Deventer wonen. Dan kunnen jullie meteen een kijkje nemen in het schitterende en humoristische fotoboek.

Tenslotte feliciteren we de afdeling met de fantastische uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen. Dit belooft een knalrode toekomst voor Zutphen!

Kameraden, het ga jullie goed!

Johan en Marianne Oonk 

U bent hier