h

Nationaal ZorgFonds bijeenkomst: op naar 26 november

8 november 2016

Nationaal ZorgFonds bijeenkomst: op naar 26 november

Foto: SP

In het DWK-gebouw in de wijk Noordveen en het IJsselpaviljoen in het centrum waren al eerder bijeenkomsten georganiseerd voor sympathisanten van het Nationaal ZorgFonds. Nu was ook de wijk het Waterkwartier aan de beurt. In centrum de Waterkracht kwamen 28 Nationaal ZorgFonds sympathisanten om het te hebben over de vraag: ‘hoe gaan we de beweging laten groeien?’

Nils Müller presenteerde de avond:

"Als ik u een half jaar geleden had gezegd dat we een campagne gaan beginnen, en dat door die campagne een meerderheid in de Tweede Kamer voor het verlagen van het eigen risico is, dan had u mij voor gek verklaart. Maar kijk nu eens: SP, PvdA, GroenLinks, CDA, PVV zijn allemaal voor het verlagen of afschaffen van het eigen risico. En dat binnen 6 maanden. Stelt u zich dan eens voor wat we in 6 jaar kunnen bereiken? Dit is een beweging die de verkiezingen van 15 maart 2017 overstijgt."

 
26 november Landelijke Aftrap

"Ik heb er geen twijfel over dat het Nationaal ZorgFonds een grote golf teweeg gaat brengen", zegt Karmen, een van de nieuwe aanwezigen. Zij is er zeker bij, 26 november, als er in Den Haag een bijeenkomst wordt georganiseerd voor Nationaal ZorgFonds vrijwilligers als aftrap van een 100-daagse campagne voor een Nationaal ZorgFonds. Wij hebben ook uw hulp daar bij nodig.

Foto: SP
 

U bent hier