h

Ga mee met de bus naar het Nationaal Zorgdebat op 18 februari!

8 februari 2017

Ga mee met de bus naar het Nationaal Zorgdebat op 18 februari!

Foto: SP

Al een kwart miljoen mensen steunen het Nationaal ZorgFonds zonder eigen risico. Zij vinden dat het anders moet in de zorg. Huisartsen, fysiotherapeuten, medisch  specialisten, psychiaters en andere zorgverleners doen mee. Ook in Zutphen zijn er al meer dan 1000 mensen die het Nationaal ZorgFonds steunen. Er zijn bijeenkomsten georganiseerd over het Nationaal ZorgFonds, we hebben op de markt gestaan, zijn de deuren langs geweest en hebben huiskamerbijeenkomsten georganiseerd. Nu tijd voor het echte werk!

Kom zaterdag 18 februari naar het Nationaal ZorgDebat op het Malieveld in Den Haag. Op die dag laten we met jou en zoveel mogelijk anderen zien dat het anders kan in de zorg. Lijsttrekkers van verschillende partijen zullen met elkaar in debat gaan over het Nationaal ZorgFonds, maar daarnaast is er die dag veel muziek en ander spektakel. Ga mee met de bus en laat de Haagse politici weten dat het Nationaal ZorgFonds er moet komen.

Meld je aan voor de bus

Foto: SP
Vanuit Zutphen vertrekt er een bus  naar Den Haag. Via deze link kun je je aanmelden. De busreis kost 5 euro per persoon (retour). Het programma in Den Haag duurt van 12.00 uur tot 13.30 in een tent op het Malieveld. Daarna lopen we een gezamenlijke mars door Den Haag en rond 15 uur wordt het   programma afgesloten. Na afloop brengt de bus je terug naar je opstaplocatie.

Foto: SP

U bent hier