h

Problemen Laan van de Highlanders niet meer te negeren

15 juni 2017

Problemen Laan van de Highlanders niet meer te negeren

Foto: SP Zutphen

Ze zijn niet meer te negeren. De bewoners van de Laan van de Highlanders in de Zutphense wijk Leesten-oost. Al maanden zitten zij zonder verharde weg. De ene dag is de zandweg een grote stofwolk, de andere dag verandert deze zandbak in een modderpoel en ontstaan er gevaarlijke situaties. Maar ze pikken het niet meer.

De bewoners komen samen met de SP in actie voor een verharde weg met stoep. SP-raadslid Ellis Müller:

Laat deze bewoners niet de dupe worden van gekonkel tussen de gemeente en de ontwikkelaar. Stop met hen te negeren en doe wat nodig is: geef deze mensen een weg.

Inmiddels hebben veel lokale en regionale media geschreven over de kwestie. Zowel Omroep Gelderland als de nieuwssite Lokaal Gelderland maakten er een item over. Maandag 19 juni spreekt de gemeenteraad over de SP-motie, die de gemeente oproept om zo snel mogelijk een weg aan te leggen en duidelijkheid te geven aan de bewoners.

U bent hier