h

Kermis blijft in de binnenstad

24 september 2018

Kermis blijft in de binnenstad

Foto: Nils Müller

De kermis blijft voorlopig in de binnenstad. De gemeenteraad stemde maandagavond 24 september unaniem voor het SP-voorstel waar in staat dat de kermis  alleen verplaatst kan worden in overleg met alle betrokkenen, zoals kermisexploitanten, horeca en inwoners. 

Het voorstel werd ondersteund door meer dan 2500 handtekeningen van Zutphenaren en mede ingediend door PvdA, D66 en BurgerBelang. SP-raadslid Ellis Müller:

 

“Dit is een overwinning voor alle Zutphense kermisliefhebbers. Samen met hen, met kermisexploitanten, binnenstadsondernemers en andere betrokkenen gaat het gemeentebestuur nu op zoek naar een alternatief, en zolang die er niet is blijft de kermis gewoon op haar vertrouwde plek in de binnenstad.”

U bent hier