h

De fundamenten versterken

31 januari 2019

De fundamenten versterken

Foto: Nils Müller

Na ‘achtbaanjaar 2018’, waarin de SP opnieuw de tweede partij van Zutphen werd en een wethouder leverde, is het tijd om de fundamenten te versterken. Dat spraken de leden van de SP afdeling Zutphen gisterenavond met elkaar af.

‘Juist nu moeten wij meer dan ooit dé bondgenoot van de bevolking zijn,’ aldus afdelingsvoorzitter Ellen Jager, ‘dat betekent onder andere dat we meer tijd gaan maken voor het bouwen van een bewegingen van gewone mensen die strijden voor rechtvaardigheid.’

De plannen voor 2019 zijn ambitieus. De leden besloten onder andere dat er komend jaar weer nieuw leven geblazen moet worden in ROOD, de jongerenvereniging van de SP, en dat er een uitgebreid foldernetwerk opgebouwd moet worden dat de zeker de helft van de Zutphense huishoudens kan bereiken.

Jager: ‘Juist nu we de tweede partij van Zutphen zijn en de stad besturen moeten we er voor zorgen dat we onze fundamenten versterken. Ons fundament, ons bestaansrecht, is de strijd voor rechtvaardigheid die we samen met gewone mensen voeren.’

Het jaarverslag 2018 en jaarplan 2019 is hier te vinden

U bent hier