h

17 MEI: DE GROTE HUURDERSAVOND

8 mei 2019

17 MEI: DE GROTE HUURDERSAVOND

Foto: Ellis Müller

Huur jij een woning in Zutphen? Wil jij samen met je buurtgenoten in actie komen of is jullie buurt al bezig? Dan ben je van harte uitgenodigd op De Grote Huurdersavond.

Dit komt je vast bekend voor: na jaren zegt je verhuurder eindelijk je woning op te gaan knappen. Men belooft dat de verbouwing snel en soepel zal gaan, dat je er niet je huis voor uit hoeft. De energierekening zou dalen door betere isolatie. Het klinkt geweldig. Maar achteraf blijkt niets hiervan waar te zijn.  Óf je vraagt al jaren om een opknapbeurt, maar je huurbaas geeft niet thuis. Het overkomt honderden Zutphense huurders.

Ben jij een van deze huurders en wil je het hier niet bij laten zitten? Kom dan op vrijdag 17 mei naar de Grote Huurdersavond.

Meerdere huurders pikken het niet meer. Tientallen mensen met vergelijkbare problemen hebben zich de afgelopen weken verenigd, van Noordveen tot de Zuidwijken en van de Staatsliedenbuurt tot het Warnsveldsewegkwartier. In alle wijken borrelt het. De SP steunt de huurders in hun strijd.

Al deze huurders brengen we samen tijdens De Grote Huurdersavond. Deze avond vindt plaats in Café De Schatkamer Laarstraat 48, 7201 CE in Zutphen. En is gratis toegankelijk.

De Grote Huurdersavond

• Café De Schatkamer in Zutphen

• Vrijdag 17 mei inloop om 19.00 uur

• Start van het programma om 19.30 uur

U bent hier