h

15 mei: Avond over woede, hoop en de EU in Zutphen

7 mei 2019

15 mei: Avond over woede, hoop en de EU in Zutphen

Foto: SP

Kandidaat-Europarlementariër Jannie Visscher zal woensdag 15 mei aandoen in de SP-tour door het land. Tijdens de openbare avond spreekt Visscher, nummer twee van de SP-lijst, over woede en hoop in de samenleving en de komende verkiezingen. De avond maakt onderdeel uit van 50 SP-avonden door het hele land in aanloop naar de EU-verkiezingen op 23 mei.

Visscher over die verkiezingen: ‘De EU is ontspoord. Multinationals worden in de watten gelegd en werknemers tegen elkaar opgezet. De Europese elite wil zich bemoeien met onze pensioenen, ons openbaar vervoer en ons werk. Dat maakt veel mensen terecht woedend. Daar willen wij wat aan doen. Wij kiezen namelijk voor een radicaal andere koers. Daarover praat ik woensdag graag met zoveel mogelijk mensen in Zutphen.’
Het DWK is vanaf 19.30 uur open. Om 20.00 uur start het programma.  Toegang is gratis. Iedereen is welkom.

Wil je de flyer lezen? Dat kan hier

U bent hier