h

Kiezers en SP kandidaat Mathijs ten Broeke luiden ‘zorgalarm’

20 november 2023

Kiezers en SP kandidaat Mathijs ten Broeke luiden ‘zorgalarm’

Foto: SP

Zo’n 50 kiezers kwamen vrijdagavond naar het ‘SP EetCafé’ om zich te verdiepen in de SP. Daar konden ze onder het genot van een gratis warme maaltijd kennis maken met de SP en vragen stellen aan Mathijs ten Broeke, kandidaat Kamerlid voor de SP.

Mathijs ten Broeke sprak zijn frustratie uit over de zwijgzaamheid van veel politieke partijen als het over zorg gaat. ‘Zij willen het niet over de zorg hebben, deze campagne,’ stelt Ten Broeke, ‘omdat ze nu al plannen hebben om na de verkiezingen te bezuinigen. Dat moeten we voorkomen.’ Hij luidde samen met de meer dan 50 aanwezigen het zorgalarm.

Foto: SP

Op woensdag 22 november zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Mathijs ten Broeke staat op plek 8 van de SP kandidatenlijst.

Reactie toevoegen

U bent hier