h

Ellis Müller

06 - 49 313 266

Hoi allemaal, ik ben Ellis Müller. Ik ben geboren in 1988 en opgegroeid in het mooie Warnsveld. Sinds een aantal jaren woon in met veel plezier in het centrum van Zutphen.
Nadat ik mijn studie heb afgerond en mijn pabo diploma in handen kreeg, heb ik een aantal jaren voor de klas gestaan. Vol enthousiasme heb ik lesgegeven aan groep 6 en 7. Op deze plek heb ik veel gezien en geleerd. Daar leerde ik onder andere dat niet alles vanzelfsprekend is.  

Toen ik jong was, kon ik zonder zorgen buiten spelen met vriendjes en vriendinnetjes, ik zat op muziekles, deed mee aan sport, kon kinderfeestjes geven, en ik kreeg mijn zakgeld. Ik ging met vrienden op stap, mocht af en toe een feestje geven, ik kon een opleiding volgen en op mijzelf gaan wonen. Ik heb een groot sociaal leven opgebouwd, met vrienden waar ik veel om geef. Ik heb geluk gehad met mijn ouders, familie, mijn opvoeding en de buurt waar ik ben opgegroeid.
Voor veel kinderen op de school waar ik les gaf, bestaat deze tijd zonder zorgen niet. Omdat de thuissituatie er niet naar is, omdat er geen geld is, of omdat er andere zorgen zijn. We kiezen niet waar we geboren worden. Ik zou iedereen de mogelijkheid willen geven om onbezorgd te kunnen genieten. Iedereen heeft daar recht op.

Nadat ik gestopt ben met werken in het onderwijs ben ik bij het landelijke partijbureau van de SP gaan werken, eerst als medewerker van ROOD, jong in de SP. En nu als campagnemedewerker voor de SP. We kunnen veel dingen anders willen, beter willen. Maar als jij niet opstaat, verandert er niets. Ik wil samen met iedereen knokken voor wat beter kan en beter moet. Dat doe ik in de raad, maar vooral ook op straat. Vertel me wat er speelt en wat we moeten veranderen. Dan slaan we de handen ineen en zorgen we dat het beter wordt

Foto: Fotograaf Hettema

U bent hier