h

Buurten in het Waterkwartier

25 mei 2013

Buurten in het Waterkwartier

Woensdag 22 en donderdag 23 trok de SP de Zutphense wijk "Het Waterkwartier" in, om in de Zeeheldenbuurt en de Vijver & omgeving met de mensen te praten over hun wijk. Ook hebben de SP’ers mensen opgeroepen mee te gaan naar de zorgdemonstratie op 8 juni in Amsterdam.

Zo’n tien SP'ers trokken de buurt in om deur na deur aan te bellen en te vragen hoe het in de wijk is. De SP is veel te weten gekomen over overlast van te snel rijdende auto’s in straten waar kinderen spelen en een gebrek aan jongerenvoorzieningen en speeltuintjes. Gelukkig waren er ook veel positieve geluiden te horen. Veel mensen zijn tevreden.

Buurten in de buurt waterkwartier

Aanstaande zaterdag trekken de SP’ers weer de wijk in om verder te buurten. De SP vindt het belangrijk dat er naar de mensen geluisterd wordt. "Maar het blijft natuurlijk niet bij praten en luisteren alleen," aldus Johan Oonk, voorzitter van de SP afdeling in Zutphen. "Als blijkt dat veel mensen met hetzelfde probleem zitten, zullen we ons samen met hen hard gaan maken voor een oplossing."

U bent hier