h

Stop de marktwerking, stem SP

2 februari 2018

Stop de marktwerking, stem SP

Maandagavond 29 januari heeft de Zutphense gemeenteraad met een nipte meerderheid besloten om door te gaan met de marktwerking in de huishoudelijke zorg. Het afschaffen van die marktwerking is de enige manier waarop thuiszorgers vaste contracten kunnen krijgen, en patiënten vertrouwde hulpen.

SP-lijsttrekker Mathijs ten Broeke:

"De strijd is nog niet gestreden. 21 maart kunt tegen de marktwerking in de huishoudelijke zorg stemmen, door uw stem uit te brengen op de SP."

Ondanks massale steun van de Zutphense bevolking voor het afschaffen van de marktwerking, stemde een kleine meerderheid in de gemeenteraad toch tegen het plan om de marktwerking af te schaffen. Dat komt door een schaamteloze draai van de lokale partij BewustZW. ten Broeke:

"Bert Janssen heeft zijn oude, rechtse, vrienden van de VVD en Burgerbelang weer opgezocht, maar 21 maart kunnen we de stemverhoudingen in de gemeenteraad op de kop zetten. Stop de marktwerking, stem SP."

U bent hier