h

Huurders weer ontevreden met reactie woonbedrijf Ieder1

28 augustus 2019

Huurders weer ontevreden met reactie woonbedrijf Ieder1

Foto: Ellis Müller

Enkele weken geleden heeft een groep huurders een brief geschreven aan Woonbedrijf Ieder1 met daarin het verzoek om een tegemoetkoming. Hier is inhoudelijk niet op gereageerd. In plaats daarvan reageerde Woonbedrijf Ieder1 opnieuw met een brief waarin men 'een partij' als aanstichter van de problemen aanwees, doelend op de SP.

Dit is veel huurders in het verkeerde keelgat geschoten. Zij vinden dat Woonbedrijf Ieder1 energie moet steken en het verhelpen van de problemen, en niet in het (opnieuw) zwart maken van de SP. Daarom schreven 56 van hen deze open brief naar Woonbedrijf Ieder1.

Lees hier de brief die huurders stuurden naar het woonbedrijf.

U bent hier