h

Nieuws uit 2016

17 december 2016

Omwonenden Vispoortgracht presenteren alternatief voor prestigebrug

Foto: SP

Meer dan 40 Zutphenaren presenteerden zaterdagochtend een alternatief voor het prestigeproject 'de Vispoortgrachtbrug'. De brug kost klauwen met geld en de voordelen wegen niet op tegen de nadelen.

Lees verder
8 december 2016

SP succes: Reclamebelasting verlaagd

Foto: SP

In de gemeenteraadsvergadering van 6 december heeft de wethouder toegezegd dat de reclamebelasting verlaagd gaat worden en er op termijn gewerkt wordt aan een alternatief.

Lees verder
8 november 2016

Nationaal ZorgFonds bijeenkomst: op naar 26 november

Foto: SP

In het DWK-gebouw in de wijk Noordveen en het IJsselpaviljoen in het centrum waren al eerder bijeenkomsten georganiseerd voor sympathisanten van het Nationaal ZorgFonds. Nu was ook de wijk het Waterkwartier aan de beurt. In centrum de Waterkracht kwamen 28 Nationaal ZorgFonds sympathisanten om het te hebben over de vraag: ‘hoe gaan we de beweging laten groeien?’

Lees verder
14 oktober 2016

SP: Herzie de reclamebelasting voor kleine bedrijven

Al enige tijd knokt de SP samen met zo’n 40 kleine ondernemers voor een herziening van de reclamebelasting voor kleine bedrijven op de Zutphense bedrijventerreinen. Een beweging van ondernemers en socialisten. Hoe ziet dat er uit? Lees verder
12 september 2016

Tijd voor een eerlijke reclamebelasting

Foto: Nils Müller

Sinds vorig jaar moeten ondernemers op bedrijventerreinen een forse reclamebelasting betalen: € 875,- per jaar is het laagste tarief. ‘Voor kleine ondernemers als zadelmaker Marcel Molenaar is dat meer dan een maandsalaris’ zegt SP raadslid Nils Müller, ‘het is tijd voor een grondige herziening van de reclamebelasting’.

Lees verder
5 september 2016

ROOD Zutphen terug in actie

Foto: SP

ROOD Zutphen, de jongerenvereniging van de SP, gaat weer actie voeren. Ditmaal voor nachttreinen vanuit Zutphen. Na drie jaar is ROOD, de enige politieke jongeren-beweging in Zutphen, terug van weggeweest.

Lees verder

Pagina's

U bent hier