h

Nieuws uit 2005

21 december 2005

Inwoners meer invloed dankzij de SP

Op initiatief van de SP en D'66 is er afgelopen raadsvergadering een Zutphense referendumverordening vastgesteld.

Lees verder
20 december 2005

Het nieuwe zorgstelsel in een notedop

Grappig en ernstig tegelijk…
Ingezonden door een SP-lid:

Lees verder
14 december 2005

Voedselbank Zutphen krijgt steun gehele raad

De voedselbank Zutphen krijgt een steun in de rug van de gehele gemeenteraad. Het voorstel van SP en GroenLinks betekent een startsubsidie van € 5.000 en hulp bij het zoeken van een geschikte locatie. Helaas is een voedselbank hard nodig geworden in ons rijke land. Het zou niet zo mogen zijn. Maar gelukkig krijgt de hartverwarmende voedselbank nu wel een hart onder de riem gestoken.

Lees verder
14 december 2005

Diftar gaat door, SP niet accoord

De invoering van Diftar in 2006 gaat definitief door. De gemeenteraad van Zutphen heeft hiermee ingestemd. Alleen SP en Stadspartij hebben tegengestemd. De VVD had dit ook wel willen doen, maar kon als collegepartij niet anders dan voorstemmen. De SP had twee belangrijke kritiekpunten: Diftar wordt maar half uitgevoerd en Diftar is te duur.

Lees verder
26 november 2005

Verhitte discussie over openstelling van De Mene

Afgelopen raadsvergadering is er stevig gedebatteerd over de openstelling van De Mene. De SP en de Stadspartij vinden de openstelling voorbarig.

Lees verder
25 november 2005

Nieuw kegelcentrum in Zutphen

De Gemeenteraad heeft maandag 21 november definitief besloten om een nieuw kegelcentrum te bouwen. Het kegelcentrum zal naast en tegen de Hanzehal aangebouwd worden.

Lees verder

Pagina's

U bent hier